InstructorBen Van Berkel
TypeOnsite Course
Date19 mei 2015 - 19 mei 2015
PlaceUtrecht
Seat0/8
Price395 Euro (excl. BTW)
Buy NowBook Now

Wordt effectiever door het gebruik van kernkwadranten

Met behulp van het Kernkwadrant kun je verschillende aspecten van je persoonlijkheid ontdekken. Zoals je Kernkwaliteiten, je Valkuilen, je Uitdagingen en je Allergieën. Daarnaast zul je ervaren hoe deze met elkaar samenhangen en elkaar beïnvloeden. Als je een kernkwadrant van jezelf gemaakt hebt, zul je beter begrijpen waarom je jezelf gedraagt zoals jij je gedraagt en wat er voor nodig is om dat effectiever te maken. Het zal je ook helpen om gemakkelijker om te gaan met kritiek en met irritaties. Het zal je inzicht geven in je relaties op het werk, maar ook thuis, met familie en vrienden.

Werkoverleg is een uniek moment om met alle medewerkers tegelijk in gesprek te zijn. Het werkoverleg is een perfecte manier om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en de motivatie te verbeteren.

Onderwerpen

Wil je een praktische training om goed inzicht in kwaliteiten te krijgen? Schrijf je dan in.

In de training gaan we in op de volgende onderwerpen:
– Kennismaking.
– Oefeningen.
– Inleiding Kernkwadranten®
– Kernkwaliteiten, Valkuilen, Uitdagingen en Allergieën
– Oefenen met het maken van eigen Kernkwadranten®
– Concrete invulling van de verbinding tussen persoonlijke Kwaliteiten – Uitdagingen en de
– Vertaling naar het eigen werk.

Dit traject is ook zeer geschikt als bedrijfstraining en kan bijvoorbeeld zeer waardevol zijn in het kader van team- en visieontwikkeling.

Resultaat

Bewust worden van de eigen kwaliteiten in relatie tot die van bijvoorbeeld collega’s om de samenwerking te optimaliseren.

Doelgroep

Deze training is speciaal voor leidinggevenden die meer inzicht willen hebben in zijn/haar eigen kwaliteiten en zijn/haar uitdagingen en effectiever in zijn/haar gedrag wil zijn.

Doel en opzet

Theorie met veel praktijk. Praktisch en in hoge mate interactief. Deze training kan gecombineerd worden met Individuele Coaching.

Ervaring deelnemers

“Nu snap ik mezelf beter en weet ik waar mijn uitdagingen liggen.”

Certificaat

Deze training wordt afgesloten met een korte test.
De uitslag van deze test bepaalt of u een diploma krijgt.
Elke deelnemer krijgt na afloop een deelname certificaat, een praktische checklist plus uitleg over kernkwaliteiten en Kernkwadranten®.

Onze garantie

Niet goed, geld terug

Klik voor meer info