030 6915248

Over ons

De “School voor Leidinggevenden in de Logistiek en Productie” is een initiatief van de bedrijven VAViA B.V. en Mensen in Bedrijf.

Mensen in Bedrijf

Mensen in Bedrijf is sinds 2003 het expertisebureau op het gebied van teamontwikkeling, leiderschap en groepsdynamica. Het is onze missie teams in organisaties te helpen effectiever te functioneren. Wij doen dat met behulp van rake interventies zoals training, teambuilding, procesbegeleiding en coaching. Onze klanten kiezen voor ons, omdat ze zien dat wij teams werkelijk verder helpen op een gefundeerde, betrouwbare en trefzekere manier.

VAViA

VAViA richt zich sinds 2009 als verandermanagement specialist op het verbeteren van bedrijfsprestaties. Het resultaat wat wij onze klanten leveren is een Succesvolle Organisatie door Schitterende Mensen. Een organisatie die in staat is zich continue te verbeteren. Zodat productiviteit verbetert, klachten verminderen, veiligheid toeneemt, ziekte afneemt en het rendement van de organisatie toeneemt.

Wij richten ons op bedrijven in de Logistiek en Productie (Supply Chain) omdat wij merken dat hier de focus sterk gericht is op processen en systemen en wij zien dat een aanvullende focus op mensen de resultaten sterk doet toenemen. Bedrijven waar wij actief zijn (geweest): NSK-EDC, ERIKS, IKEA, Denso, Nippon Express, CB-Logistics, DFDS, Hartsant, Flora Holland, etc.