030 6915248

Onze visie en missie

Visie

Logistiek en Productie zijn belangrijke sectoren voor Nederland. Sectoren waar hard wordt gewerkt, waar de hectiek van de dag volop aanwezig is en de rol van leidinggevenden fors zwaarder is geworden door toegenomen verantwoordelijkheden, nieuwe regelgeving en de steeds sneller veranderende omgeving.

In het algemeen zijn leidinggevenden in Logistiek en Productie erg gericht op het verbeteren van processen en systemen. De factor mens wordt terloops meegenomen, maar met meer aandacht voor de factor mens blijken vernieuwingen, innovaties en verbeteringen vele malen succesvoller te zijn.

Uit cijfers van het Centraal Bureau Statistiek (zie onderstaande figuur) blijkt dat op onderwerpen als ‘tevredenheid met werk’ en ‘zelf beslissen’ Logistiek en Productie achterblijven in vergelijking met andere sectoren. Hier is winst te halen. Keer op keer blijkt uit onderzoek dat tevreden werknemers beter presteren dan minder tevreden medewerkers.

De ontwikkeling van leidinggevenden is belangrijk maar vaak lastig omdat het al zo druk is. En als er al tijd is, welke training of opleiding moet dan als eerste opgepakt worden?

Missie

Wij bieden korte trainingen en opleidingen aan, verzorgd door top-professionals, zodat leidinggevenden het beste uit zichzelf halen en tevens in staat worden gesteld het beste uit hun medewerkers te halen. Zodat niet alleen de prestaties van individuen, teams en organisaties verbeteren maar ook het plezier in het werk toeneemt. De basis hiervoor ligt in het betrekken van medewerkers en het benutten cq ontwikkelen van de talenten van medewerkers.

Ons aanbod is daarom gebaseerd op de volgende uitgangspunten

1. praktisch, aangesloten op de dagelijkse werkzaamheden en direct toepasbaar

2. korte trainingen en opleidingen omdat de meeste leidinggevenden in Logistiek en Productie liever direct aan de slag gaan dan dagen achter elkaar theorie opnemen

3. focus op leidinggevenden en de focus op Logistiek en Productie. We werken tijdens de training en opleidingen met herkenbare praktijksituaties gericht op uw rol als logistiek manager, productie manager, shiftleader of teamleider.

Dit alles geeft ons vertrouwen om u te garanderen “Niet goed geld terug” en de tevredenheid van onze cursisten te houden op het niveau dat 99,5% tevreden is.

Onze garantie

Niet goed, geld terug

Klik voor meer info